Uncategorised

Target players

Inom fotboll syftar termen ’target player’ på en specifik typ av anfallsspelare. Target playern är den som ska förvalta anfallen högst upp på planen, spelaren som ska fungera som en länk mellan mittfältet och forwarden. Det är en position som kräver ett antal specifika egenskaper. En duktig target player är lång och kraftfull. Exakt vilken roll en target player har kan variera mellan olika lag, men det vanligaste är att spelaren ska ha förmåga att hålla fast bollen i syfte att vinna tid för att låta resten av laget flytta upp på planen. Zlatan Ibrahimovic är ett bra exempel på den här typen av spelare samtidigt som han har andra exceptionella kvaliteter som gör honom unik.

På fotbollsplanen är det motståndarlagets mål som är målet. Om du är företagare är målsättningen så klart att attrahera fler kunder och stärka kontaktnätet. Hur framgångsrik du är beror i första hand på hur attraktiva produkterna eller tjänsterna du säljer är, men med bra marknadsföring kommer du långt. Hos Medtryck hittar du ett stort antal fina produkter som går att trycka upp med logotyper eller andra budskap. Det är produkter av hög kvalitet, inte de vanliga billiga som du typiskt hittar när det gäller profilprodukter. Varför inte beställa en uppsättning usb minne med tryck som passar i nyckelknippan? De finns i olika utföranden och är både praktiska och snygga sätt att marknadsföra.

Peter Crouch, England

Crouch ser med sina dryga två meters längd om inte annat ut som den ultimata target playern. Han innehar rekordet för flest nickmål i Premier League och är en av 28 spelare någonsin som gjort 100 eller fler mål i ligan. Under sin aktiva karriär spelade han för lag som Tottenham, Southhampton, Liverpool och Aston Villa.

Jan Koller, Tjeckien

Okej, om Crouch ser ut som en typisk target player så är Jan Koller en variant med betydligt mer muskler. Koller var under sin aktiva karriär en av de fysiskt mest kraftfulla och 2,02 meter längsta spelarna i världen. Hans aktiva karriär varade mellan 1994 och 2011 och han representerade under den tiden europeiska klubbar som Borussia Dortmund, Monaco och Anderlecht.

Zlatan Ibrahimovic, Sverige

Ja, han har redan nämnts men som target player betraktad förtjänar Zlatan att nämnas två gånger. Till skillnad från Crouch och Koller har han stora tekniska kvaliteter som gör honom nyttig inte bara som target player utan också som playmaker. Zlatan har haft en strålande karriär med guldpokaler både i Serie A och La Liga. Nu börjar väl hans karriär närma sig slutet, frågan är om den kommer att avslutas i Milan. Möjligen att coronaviruset, som drabbat norra Italien särskilt hårt, kommer att göra att hans karriär inte avslutas helt på det sätt han hade tänkt.

bard