Fakta om fotboll

Att betta på fotboll

När det gäller betting finns det i stort sett inga sporter man inte kan spela på. En av de kanske allra populäraste att satsa pengar på är dock fotboll. Just inom fotboll finns det nämligen flera olika ligor, lag och matcher att spela på och de allra flesta som bettar letar efter ett stort utbud. Inom fotbollen finns det också väldigt många valbara alternativ att satsa på. Inom andra sporter kan man bara spela på vinnande lag men så är inte fallet här.

Inom fotboll kan en spelare till exempel välja att spela på vilket lag som vinner matchen efter ordinarie tid, efter förlängning eller på vilket lag som kommer att ta hem segern i en hel turnering eller liga. Det går också att spela på vilken spelare i ett lag som kommer att göra flest mål, hur många mål som kommer att göras, samt när målen görs. Det här är bara ett axplock av de olika bettingalternativ som finns.

Om man vill börja spela på fotboll kan man antingen spela direkt online via internet, och samtidigt se matchen live, eller så kan man lämna in sin spelkupong till ett ombud som sysslar med spel.

bard